راهنمایی و نکات ضروری بازی Assassin’s Creed Origins

این بازی که آخرین عنوان از فرنچایز محبوب Assassin’s Creed است، برعکس بازی‌های پیشین خود که از نظر زمانی پس از یکدیگر اتفاق می‌افتادند، به عقب بازمی‌گردد.

0

Assassin’s Creed Origins هم‌اکنون برای پلی‌استیشن 4، ایکس‌باکس وان و پی‌سی در دسترس است. این بازی که آخرین عنوان از فرنچایز محبوب Assassin’s Creed است، برعکس بازی‌های پیشین خود که از نظر زمانی پس از یکدیگر اتفاق می‌افتادند، به عقب بازمی‌گردد. در این بازی شما به عنوان «بایک» (Bayek) در مصر باستان قرار می‌گیرید. بایک جنگجویی است که به خاطر مشکلاتش با نیرو‌های فاسد،  به اولین قاتل (Assassin) بدل می‌شود.

Assassin’s Creed Origins بازی بسیار عظیمی است که در آن کوئست‌های بسیاری برای انجام دادن وجود دارد و همچنین مکانیزم‌های جدیدی نیز به آن افزوده‌شده‌اند که می‌بایست آن‌ها را امتحان کنید تا بتونید از آن‌ها استفاده ببرید. از همان ابتدای کار بازی شما را به حرکت وامی‌دارد و به آرامی با عملکرد و درخت مهارت‌های پربار بازی آشنایتان می‌کند؛ همچنین در همین‌ حال شما را راهی مسیری می‌کند که از طریق آن به مناطق متعدد دنیای عظیم‌ آن خواهید رسید. از آنجایی که کارهای بسیاری برای انجام دادن در بازی وجود دارند، به احتمال زیاد باعث سردرگمی شما خواهد شد و ممکن است این مسئله منجر به این شود که از یک سری اطلاعات اساسی راجع به این بازی غافل شوید.

به همین دلیل راهنمایی برای مبتدیان در این بازی فراهم کرده‌ایم که در آن شما را طی ساعات اولیه‌ی بازی‌تان یاری خواهیم کرد.

 

با احتیاط به دشمنان نزدیک شوید

اوریجینز مانند بازی‌های گذشته نیست که بتوانید به دل دشمنان بزنید و به راحتی مبارزات را پیروز شوید. شرایط به این صورت هستند که سطح‌های مختلف، قدرت و توانایی‌های دشمنتان را مشخص می‌کنند. اگر محاصره شوید و سطحتان کافی نباشد و یا سلاح‌ و زره مناسبی نداشته باشید، به راحتی ممکن است خود را به کشتن دهید.

هنگامی که در دنیای بازی به گشت‌وگذار می‌پردازید حواستان به سطح دشمنان باشد. به این موضوع که چگونه قادر خواهید بود که دشمنانتان را پراکنده کنید بیاندیشید. چه قصدتان این باشد که مخفیانه  تک به تک آن‌ها را از بین ببرید و یا اینکه این کار را ر  شرایطی کنترل شده از طریق مبارزه انجام دهید، باید حواستان باشد که انتخاب روش و رویکرد شما بسیار حائز اهمیت است.

 

کوئست‌های جانبی لازمه‌ی پیشرفت در بازی هستند

در جریان بازی خواهید دید که معمولاً بازی شما را به سمت و سویی هدایت می‌کند که داستان اصلی آن را پیگیری کنید. با این که حق انتخاب با شماست، اما در مأموریت‌های اصلی داستان به شما پیشنهاد می‌شود که در سطح خاصی باشد وگرنه بقای شما به‌ خاطر قدرت دشمنان حاضر به خطر خواهد افتاد. برای آماده‌سازی خودتان برای این مأموریت‌ها، می‌بایست که این کوئست‌های جانبی را انجام دهید تا به تجربه شما (سطح) کمک شود و امتیاز‌هایی را که به دست می‌آورید را نیز خرج توانایی‌های جدید کنید. ممکن است این‌ها بی‌اهمیت‌ به نظر برسند اما برای به دست آوردن تجربه‌ی لازم به منظور ارتقاء دادن قدرت بایک برای رویارویی با دشمنان قوی‌تر موجود در بازی، انجام دادن این کوئست‌ها بسیار اهمیت دارند .

 

شبانه به کمپ‌ها حمله کنید

اگر در نفوذ به کمپ‌ها دچار مشکل هستید، سعی کنید شبانه به آن‌ها حمله  کنید و بیشتر نگهبانان در خواب هستند و این مسئله باعث می‌شود که تعداد افراد حاضر کمتر باشد و در نتیجه، به قتل رساندن اهداف ساده‌تر شود. برای اینکه کار خود را از این نیز ساده‌تر کنید، پیشنهاد می‌کنیم که مهارت Dawn & Dusk را انتخاب کنید تا بتوانید زمان را به اختیار خود تغییر دهید و مجبور نباشید تمام روز را منتظر باشید که دنیای بازی به شب برسد.

 

از اوورپاور به درستی استفاده کنید

ممکن است فرضتان این باشد که در مبارزتان می‌بایست تنها از طریق قدرت توانایی‌ها و سرعت عمل خود پیروز شوید اما باید به این نکته هم توجه داشته باشید که هر حمله‌ی شما، نوار آدرنالینتان را پر خواهد کرد و زمانی که این نوار کاملاً پر شود، می‌توانید از توانایی اوورپاور (Overpower) استفاده کنید که بسته به سلاح مورد استفاده‌تان ممکن است حمله‌ای قدرتمند را به اجرا بگذارد یا قدرت شخصیت بایک را تقویت کند که می‌تواند در مبارزات دشوار، بسیار تعیین‌کننده‌ باشد.

برای استفاده از اوورپاور به درستی تصمیم بگیرید. سعی کنید به جای استفاده از آن بر روی دشمنان معمولی، اوورپاور را برای قوی‌ترین دشمن آن دسته‌ کنار بگذارید. اگر می‌خواهید تأثیر این توانایی را ارتقاء دهید، می‌توانید به آنلاک کردن دیگر مهارت‌های اوورپار، قدرت آن را افزایش دهید برای مثال Overpower Chain Throw یکی از موارد محبوب ماست و مطمئناً نمی‌توان ارزش دوبرابری آن را زیر سؤال برد.

 

به میزان آسیب تضمینی توجه کنید

زمانی که با کمان سر دشمنان را نشانه می‌گیرید و یا برای حمله‌ی مخفیانه به آن‌ها نزدیک می‌شوید، می‌بینید که نشان قرمزرنگی نوار جان آن‌ها را پر خواهد کرد. این نشان‌گر میزان آسیبی است که به آن‌ها خواهید رساند. پیشنهاد می‌شود که حواستان همیشه به این موضوع باشید، چرا که برخی اوقات حمله‌ی شما حریفتان را نخواهد کشت و باید این نکته را در نظر داشته باشید تا بتوانید بهترین تصمیم ممکن را بگیرید.

 

از سنو (عقاب بایک) به خوبی استفاده کنید

سنو عنصری ارزشمند برای نفوذ، مبارزه و جست‌و‌جوی اهداف است. او می‌تواند محافظین را علامت‌گذاری کند و اگر هم توانایی Eagle Harras را به دست بیاورید می‌تواند حواس دشمنانتان را پرت کرده و حتی در مبارزه به شما کمک کند. از سنو برای بررسی محیط پیش رو استفاده کنید.

 

از ساختن آیتم‌ها غافل نشوید

قطعاتی که از شکار و یا گشت‌وگذار در دنیا به دست می‌آورید، کلید شما برای ارتقاء دادن تسلیحاتتان خواهد بود. زمانی که به منطقه‌ای جدید وارد می‌شوید، کنترل سنو را به دست بگیرید تا حیوانات و قطعات موجود در اطراف را دنبال کنید. برای این که ببینید به منظور تقویت داشته‌هایتان به چه چیزهایی احتیاج دارید، به راحتی آیتمی را که می‌خواهید ارتقاء دهید را در بخش ساخت و ساز در پایین صفحه‌ی تسلیحات انتخاب کنید.

تخصیص دادن زمان کافی برای جمع‌آوری آیتم‌های لازم برای ارتقاء تسلیحاتتان بسیار اهمیت داد و بهترین کار این است که همیشه بهترین آیتم‌های ممکن را استفاده کنید. اگر برای به دست آوردن مواردی که نیاز داشتید به مشکل برخوردید، می‌توانید از راه‌حل آخر یعنی جداسازی سلاح به منظور دریافت مواد بیشتر بهره بگیرید.

هیچ‌وقت از ساختن آیتم‌ها غافل نشوید، مگر این که قصد داشته باشید با قدرت کمتر به جنگ دشمنان قوی‌تر از خودتان بروید. اگر قصد شما این است بهتر است که درجه‌ی سختی بازی را روی حالت دشوار تنظیم کنید.

 

همه‌چیز را لوت کنید

از مواردی که به تازگی در Assassin’s Creed Origins به کار گرفته شده است، سیستم لوتی است که باعث خواهد شد بدانید همیشه امکان یافتن طلا، سلاح، زره و مواد ساخت‌وساز وجود دارد. این لوت‌ها ممکن است از جنازه‌ی یک محافظ یونانی به دست بیایند یا این که در کوزه‌های سرامیکی نهفته باشند.

تا جای ممکن باید روی این مسئله تأکید کرد؛ لوت کردن را فراموش نکنید. به‌سادگی ممکن است در بحبوحه‌ی مبارزاتتان لوت کردن را به آخر کار معوق کنید اما در بسیاری مواقع، جریان بازی شما را به پیشروی در داستان سوق می‌دهد و ممکن است لوت کردن را فراموش کنید. اگر به خاطر سپردن این موضوع برایتان دشوار است، از مهارت‌های Assassination Loot یا Kill Loot استفاده کنید که باعث می‌شوند به صورت خودکار بعد از کشتن دشمنتان، آن را لوت کنید.

 

نقاط سفر سریع را آزاد کنید

زمانی که به منطقه‌ی جدیدی می‌روید، سعی کنید یکی از اهدافتان آزاد کردن تمامی نقاط سفر سریع آن باشد و این موضوع نه‌تنها به شما کمک خواهد کرد تا مسافت‌های طولانی را راحت‌تر طی کنید، بلکه به تجربه‌تان در بازی نیز خواهد افزود و توانایی‌های تشخیصی سنو را نیز افزایش می‌دهد.

منبع Gamespot
مطالب مرتبط

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.