Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

آموزش بازی Far Cry 5 برای تازه‌کارها؛ تجربه‌ای لذت‌بخش در انتظار شما

2

اگر تا به حال فارکرای بازی کرده باشید، می‌دانید که این بازی می‌تواند وقت‌گیر و طاقت‌فرسا باشد. Far Cry 5 احتمالا یکی از نمونه‌های بارز طاقت‌فرسایی در این حالت است چون به بازی‌کننده میزان زیادی آزادی عمل می‌دهد و به همین خاطر شما ممکن است دچار سردرگمی بسیاری در این بازی شوید. اما نباید نگران باشید، چون با آموزش بازی Far Cry 5 برای تازه‌کارها همه چیز ساده می‌شود و می‌توانید تجربه‌ای لذت‌بخش از این بازی داشته باشید. در ادامه با گیم‌نیوز همراه باشید.

همه جا بروید، بدون شوخی!

آموزش بازی Far Cry 5

وقتی چند مرحله‌ی کوتاه در ابتدای بازی را انجام دهید نقشه‌ی کامل بازی Far Cry 5 جایگزین جزیره‌ی کوچک ابتدایی می‌شود. ممکن است برخی از جاهای این نقشه‌ی بزرگ به خاطر کمبود امکانات برای شما غیرقابل دسترسی باشد و یا در مقابله با دشمنان حاضر در آن منطقه دستتان بسته باشد، اما این‌ها را که کنار بگذارید، برای گشت و گذار در این نقشه کاملا آزاد هستید.

نقشه به سه منطقه تقسیم شده که هر کدام توسط یک گروهبان کنترل می‌شود. به خودتان بستگی دارد که ابتدا به سراغ کدام منطقه بروید، اما زمانی که یکی از این مناطق را انتخاب کنید، باید تا پایان دادن به قائله و شکست دادن رییس منطقه همان‌جا بمانید. البته این بدان معنی نیست که این انتظار از شما می‌رود و نمی‌توانید منطقه را ترک کنید، بلکه پیشنهاد می‌شود همان‌جا بمانید. به دلایل واضحی که بعدا توضیح می‌دهیم.

چند حیوان را به عنوان دوست برای خود دست و پا کنید

آموزش بازی Far Cry 5

یکی از بهترین امکانات بازی Far Cry 5 قابلیت استخدام مزدور (guns for hire) است که به دنبال شما می‌آیند و کمک‌حالتان خواهند بود. اما هیچ مزدوری به اندازه‌ی یک حیوان دست آموز نمی‌تواند به یاری شما بشتابد و همیشه در کنارتان بماند. در این بازی می‌توانید با چند نوع از حیوانات طرح دوستی بریزید. به عنوان اولین ماموریتتان باید حتما به چنین چیزی بیاندیشید.

می‌توانید در نقشه‌ی راهنمای بازی جایی که احتمالا یکی از این دوستان را خواهید یافت انتخاب کنید و در آن منطقه به گشت و گذار بپردازید. این‌که چه حیوانی را انتخاب می‌کنید بیشتر به سبک بازی کردنتان بستگی دارد. گربه وحشی «پیچز» (Peaches the cougar) به درد مخفی‌کاری می‌خورد، سگ «بومر» (Boomer the doggo) می‌تواند به صورت خودکار دشمنان را در HUD بازی برای شما مارک کند و خرس «چیزبرگر» (Cheeseburger the bear) همان‌طور که از اسمش پیداست یک خرس لعنتی است!

این‌که کدام را انتخاب کنید واقعا به خودتان بستگی دارد، اما فکر نکنید که تا ابد گرفتار این انتخاب هستید. این ماموریت‌ها به طرز قابل توجهی سریع به پایان می‌رسند، به همین خاطر برای تمام کردن همه‌ی آن‌ها و دوست شدن با همه‌ی حیوانات راحت باشید!

چالش‌ها = انبوه امتیازات پرک اسکیلز

آموزش بازی Far Cry 5

حین بازی کردن Far Cry 5 ممکن است احساس نیاز شدیدی به امتیازات تجربه کنید. می‌توانید با انجام دادن ماموریت‌ها از این‌جا و آن‌جا چند امتیاز کسب کنید اما اگر فقط به انجام دادن ماموریت‌های اصلی بازی بسنده کنید، امتیازات کافی به دست نمی‌آورید و یا… با سرعت کمتری به دست می‌آورید. اما یک راه هست تا بتوانید انبوه امتیازات را یک‌جا به دست آورید: چالش‌ها.

چالش‌ها (Challenges) در منوی بازی برای شما لیست شده‌اند. در واقع آن‌ها دست‌آوردهای داخل بازی هستند که به دست آوردن آن‌ها به شما امتیاز می‌دهد و بسیاری از آن‌ها بسیار ساده هستند. 10 نفر را با اسلحه‌ی کمری بکشید؟ آبِ خوردن! پس همین‌طور که دارید کار کردن با سلاح‌های مختلف را یاد می‌گیرید و به دنبال پیدا کردن مزدور برای استخدام هستید می‌توانید یک دوجین چالش را در کم‌تر از یک ساعت به پایان برسانید و انبوهی از امتیازات پرک اسکیلز را به دست آورید.

کدام مهارت را اول از همه کسب کنیم؟

اگر برای انتخاب اولین مهارتی که می‌خواهید در بازی آنلاک کنید در سرگردانی به سر می‌برید یک انتخاب ارجح هست که باید حتما به آن فکر کنید. وقتی بازی را شروع می‌کنید فقط می‌توانید دو سلاح را حمل کنید که یکی از آن‌ها اسلحه‌ی کمری است. چنین محدودیتی واقعا دست و پای شما را می‌بندد.

خوش‌بختانه این مورد به راحتی قابل درمان است. کافی است مهارت Additional Holster را خریداری کنید. مهارتی که کمی گران به نظر می‌رسد و برای فعال کردن آن باید 8 امتیاز خرج کنید، اما اگر در چالش‌ها شرکت کنید در کم‌ترین زمان ممکن به این مهارت خواهید رسید.

پیش از این در مورد شکست دادن رییس یک منطقه قبل از کوچ به منطقه‌‌ای دیگر نوشتیم. به این خاطر که سطح بعدی این مهارت یک اسلحه‌ی دیگر به انتخاب‌های شما اضافه می‌کند ولی باز کردن آن نیاز به کشتن یکی از گروهبان‌های تحت امر جیکوب دارد. پس اگر بخواهید تا دندان مسلح بازی را به پایان برسانید بهتر است طبق راهنمایی پیش بروید.

هلی‌کوپتر از کجا گیر بیاورم؟

آموزش بازی Far Cry 5

شما می‌توانید در اولین ساعت بازی کردن فارکرای 5 یک هلی‌کوپتر به چنگ آورید، اگر پول خریدنش را داشته باشید! اگر پول ندارید و ترجیح می‌دهید آن را تصاحب کنید، باید به منطقه‌ی شمال شرق نقشه بروید. آن‌جا پرتره‌ی بزرگ یکی از گروه‌های مزدور در بازی با نام Adelaide هست که برای این‌که مسیر را گم نکنید می‌توانید آن را مارک کنید.

وقتی که به آن‌جا رسید ماموریتی که به شما داده را به پایان برسانید و آن‌وقت قابلیت کمک خواستن از او باز می‌شود. او با هلی‌کوپتر دوست‌داشتنی خود Tulip به سراغ شما می‌آید که می‌توانید برای خودتان برش دارید! این یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای گیر آوردن یک هلی‌کوپتر در بازی است و ضمنا یک ماشین‌گان هم با خودش دارد که به شدت به کار می‌آید!

اگر می‌خواهید در تمام هلی‌پورت‌های بازی یک هلی‌کوپتر حاضر و آماده داشته باشید، در همان منطقه‌ای که به سراغ Adelaide رفته‌اید ماموریت Xander را انجام دهید و یک هلی‌کوپتر جایزه بگیرید.

بی سر و صدا بمانید

آموزش بازی Far Cry 5

مخفی‌کاری در فارکرای 5 بی‌اندازه موثر است و مهارت‌های زیادی هستند که می‌توانید با آنلاک کردن آن‌ها بدون این‌که کوچک‌ترین صدایی از شما خارج شود دشمنان را بکشید و در بازی پیشروی کنید. البته اگر این سبک بازی کردن مورد علاقه‌ی شما باشد.

حتا اگر مخفی‌کاری را دوست ندارید باید خرید تجهیزات صداخفه‌کن برای اسلحه‌های مورد علاقه‌تان را در اولویت بگذارید. تعداد قابل توجهی از سلاح‌های موجود در Far Cry 5 از صداخفه‌کن‌ها پشتیبانی می‌کنند، حتا آن‌هایی که ممکن است فکرش را نکنید، مثل شات‌گان! این تجهیزات از برد و قدرت سلاح شما کم نمی‌کنند و همین باعث می‌شود افزونه‌های بسیار کاربردی و بی‌اندازه به دردبخوری باشند. به شدت پیشنهاد می‌شود.

به آرکید بروید و پول و امتیاز کسب کنید

آموزش بازی Far Cry 5

فارکرای آرکید یک حالت جدید و عجیب در بازی است که می‌توانید در برخی از مکان‌های بازی به سراغ آن بروید و مراحل جالب یک دستگاه آرکید را بازی کنید. مراحل نسبتا کوتاه هستند و همچنین می‌توانید آن‌ها را به صورت دو نفره بازی کنید که کیف بیشتری می‌دهد.

کامل کردن مراحل آرکید در فارکرای رنک شما را افزایش می‌دهد که بدان وسیله می‌توانید امتیاز تجربه یا پول در بازی به دست آورید و در کمپین بازی خرج کنید. بهتر این‌که بسیاری از مهارت‌هایی که در کمپین اصلی بازی کسب می‌کنید در حالت آرکید هم به کارتان می‌آیند!

موفق باشید!

با رعایت این نکات در آموزش بازی Far Cry 5 می‌توانید با خیال راحت وارد Hope County شوید و قبل از این‌که دچار سردرگمی شوید مراحل دشوار را به راحتی رد کنید. خیالتان از این‌که درجه سختی بازی را کم کنید راحت باشد، تمام کردن بازی در حالت آسان تاثیری در جوایز و اچیومنت‌هایی که کسب می‌کنید ندارد.

منبع polygon
مطالب مرتبط

2 نظر برای این مطلب
  1. ع می‌گوید

    سلام ببخشید ماموریت های اصلی و بخش داستانی تو نقشه به چه شکلی هستن؟کلافه شدم هی میچرخم از صب نمیدونم مراحل اصلی کدومن 🙁

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      همه رو باید بازی کنی، اصلی و فرعی نداره، ولی ماموریت‌های داستانی شکل پرچم آمریکان تو یه لوزی… مشخصه… اندازه آیکون‌هاش هم رو نقشه از بقیه آیکونا بزرگ‌تره.

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.