Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

راهنمای حل همه‌ی مشکلات Assassin’s Creed Origins – لگ و افت فریم، کرش، قطعی صدا و…

35

مصر باستان، سرزمین عظمت و فتنه در کشاکش جنگ برای تصاحب قدرت رو به قهقرا است. شما می‌توانید با بازگشت به زمان پیدایش انجمن برادری از این اتفاق جلوگیری کنید. اما برای این کار شاید به مشکل بر بخورید و قادر به اجرای بی نقص و تجربه‌ی روان Assassin’s Creed Origins نباشید. برای این‌که از این مخمصه رهایی یابید، بهتر است مطلب راهنمای حل همه‌ی مشکلات Assassin’s Creed Origins را مطالعه کنید. در ادامه با گیم‌نیوز همراه باشید.

برای تجربه‌ی بی نقص این بازی باید ابتدا سیستم مورد نیاز برای اجرای آن را داشته باشید. این‌جا می‌توانید از مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی و سیستم پیشنهادی آگاه شوید. همچنین می‌توانید سوالات خود پیرامون حل مشکلات نصب و اجرای بازی را با ما در میان بگذارید و منتظر پاسخ باشید. اما با توجه به همه‌گیر بودن این مشکلات و تعدد سوالات، بهتر است ابتدا این مطلب را به طور کامل و با دقت بخوانید و راه‌حل‌های پیشنهادی را انجام دهید. در ادامه اگر مشکل شما با بازی همچنان پابرجا بود در قسمت دیدگاه‌ها مشکل خود را ثبت کنید. ما در کم‌ترین زمان ممکن به این سوالات پاسخ خواهیم داد و شما را راهنمایی خواهیم کرد.

ابتدا باید چه کار کنید؟

برای این‌که کم‌ترین مشکل را در اجرای بازی داشته باشید باید به موارد زیر دقت کنید و کارهای زیر را انجام دهید:

  • آخرین نسخه‌ی منتشر شده از DirectX و درایور کارت گرافیک را نصب داشته باشید
  • اگر از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می‌کنید حتما UAC را غیرفعال کنید. User Account Control را می‌توانید با جستجوی عبارت UAC در قسمت Start ویندوز و بعد تغییر دادن تنظیمات به Never Notify غیرفعال کنید.
  • به‌روزرسانی سیستم‌عامل به آخرین نسخه همیشه می‌تواند یکی از راه‌های برطرف کردن عمده‌ی مشکلات باشد. همچنین می‌توانید با غیرفعال کردن و بستن سرویس‌های غیرضروری ویندوز، آنتی ویروس و برنامه‌های دیگر که در پس‌زمینه اجرا می‌شوند به اجرای بهینه‌ی بازی کمک کنید. برای آسان شدن این تغییرات این مطلب را بخوانید.

حل مشکل افت فریم برای کارت گرافیک انویدیا

برای حل مشکل افت فریم، کاربرانی که کارت گرافیک انویدیا دارند طبق راهنمای زیر عمل کنند:
  • به کنترل پنل انویدیا رفته و فایل AssassinsCreedOrigins.exe (فایل اجرایی بازی) را اضافه کنید
  • گزینه‌ی Vsync را به حالت adaptive تغییر داده و triple buffering را روشن کنید
  • گزینه maximum prerendered frames را به 1 تغییر دهید
  • گزینه threaded optimization را فعال کنید

به طور کلی قادر به اجرای بازی نیستید؟

در این صورت باید ابتدا اتصال خود به اینترنت را قطع کنید. استیم را به طور کامل ببندید. در Task Manager همه‌ی برنامه‌های مرتبط با استیم را End Task کنید. بازی را دوباره اجرا کنید.

اهداف در ماموریت اصلی The Hyena ناپدید می‌شوند؟

ممکن است اهداف شما در هنگام انجام ماموریت اصلی The Hyena ناپدید شوند. برای حل این مشکل باید منتظر آپدیت بعدی بازی باشید.

بازی با نرخ فریم کم‌تر از 30 قاب بر ثانیه اجرا می‌شود

اگر سیستم مورد نیاز یا بالاتر از آن را دارید و بازی دچار افت فریم می‌شود، مطمئن شوید که کارت گرافیک شما در حالت Performance Mode با بازی همخوان شده است.

در تنظیمات گرافیکی بازی همچنین می‌توانید AA را کم کنید یا به طور کامل غیرفعال کنید. مِه (Fog) را به حداقل برسانید. با این‌کارها البته از کیفیت تصویری بازی به میزان زیادی کاسته می‌شود، اما عملکرد بازی به اندازه‌ی قابل توجهی بالا می‌رود.

همچنین Ambient Occlusion و Dynamic Light را می‌توانید در حالت کاملا خاموش یا میانه قرار دهید.

بازی در لودینگ گیر می‌کند

همه‌ی فایل‌های نصبی بازی را به همان درایوی انتقال بدهید که نرم‌افزار Uplay را نصب کرده‌اید. یا از ابتدا بازی را در همان درایوری نصب کنید که Uplay یا استیم نصب است.

بازی صدا ندارد

به قسمت تنظیمات صدای ویندوز بروید (Playback Devices را با راست کلیک روی آیکون بلندگو در گوشه سمت چپ نوار پایین ویندوز خواهید دید.) همه‌ی دستگاه‌ها را غیرفعال کنید و بعد آن دستگاهی که می‌خواهید را فعال کنید.

  • ظاهرا بازی Assassin’s Creed Origins فقط با صدای ساراند 4 کار می‌کند پس حالت‌های 5.1 کاناله و 7.1 کاناله غیرقابل دستیابی هستند. برای تغییر دادن به تنظیمات هدست خود مراجعه کنید و صدای فراگیر را کاملا غیرفعال کنید یا روی حالت صدای فراگیر 4 کاناله قرار دهید.

برای غیرفعال کردن برنامه‌های پس‌زمینه ویندوز:

به منوی استارت در دسکتاپ بروید. کلید ویندوز در کیبورد و حرف R را همزمان فشار دهید. در پنجره‌ی باز شده تایپ کنید MSCONFIG و اینتر را بزنید. در پنجره‌ی باز شده به تب Startup بروید. گزینه‌ی Disable All را انتخاب کنید. Apply کنید و بعد Close را بزنید و بگذارید سیستم ری‌استارت شود.

پاک کردن فایل‌های موقتی ویندوز:

به منوی استارت در دسکتاپ بروید. کلید ویندوز در کیبورد و حرف R را همزمان فشار دهید. در پنجره‌ی باز شده تایپ کنید %TEMP% و اینتر را بزنید. در پنجره‌ی باز شده همه‌ی موارد را انتخاب کنید (Ctrl+A) و کلید Delete را فشار دهید. همه‌ی فایل‌های موقتی ویندوز شما پاک می‌شوند.

نکات مهم

مطمئن باشید که درایورهای کارت گرافیک شما به‌روز هستند. همچنین بازی ممکن است با دو کارت گرافیک SLI شده و دو نمایشگر همزمان مشکل داشته باشد. اگر با این مشکل برخورد کردید، SLI را غیرفعال کنید و سعی کنید فقط از یک نمایشگر استفاده کنید. اگر هر کدام از سخت‌افزارهای خود را اورکلاک کرده‌اید، به حالت پیش‌فرض برگردانید.

موس در بازی کار نمی‌کند

اگر در بازی قادر به استفاده از موس نیستید، ابتدا همه‌ی دستگاه‌های مشابه را قطع کنید. اگر کنترلر یا گیم‌پد به رایانه‌ی خود وصل کرده‌اید اتصال آن را قطع کنید.

  • بازی را در حالت Window Mode قرار دهید.

بازی اجرا نمی‌شود؟

ابتدا سعی کنید بازی را با حقوق ادمین اجرا کنید. (Run as Administrator). اگر بازی اجرا نشد مطمئن شوید که درایور کارت گرافیک شما به‌روز است. آخرین نسخه را نصب کنید. بازی را دوباره نصب کنید و در آخر اگر همچنان کار نداد نرم‌افزارهای جانبی را دوباره نصب کنید.

اگر همه‌ی این راه‌ها رفته‌اید و جواب نگرفتید در قسمت دیدگاه‌ها به ما منتقل کنید. اگر بازی با دادن پیغام یا اخطار خاصی اجرا نمی‌شود، با ذکر پیغام در قسمت دیدگاه‌ها منتظر پاسخ ما باشید.

اگر به هر نحوی موفق به حل مشکلات بازی شدید با ما در میان بگذارید تا با انتشار راه شما، به کمک دیگران برویم.

مطالب مرتبط

35 نظر برای این مطلب
  1. arman می‌گوید

    سلام برای من این مشکل پیش میاد باید چی کار کنم ؟
    https://shatelland.com/upload/files/16188ee7-4db3-48dd-8153-c9141b25a385

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      دقیقا مشکل چیه؟ من صفحه‌ی پیش از شروع بازی رو می‌بینم تو عکس.

  2. Amir می‌گوید

    چرا وقتی دسته بازی متصل میکنم ، کلید ها ب درستی کار نمیکنه و دوربین بازی خیلی آهسته می‌چرخه ؟؟؟؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      فقط وقتی با دسته امتحان می‌کنید دوربین آهسته میشه؟
      برای تنظیم دسته از نرم‌افزار x360ce استفاده کنید.

  3. علیرضا می‌گوید

    سلام من یه مرحله رو رفتم ک یه راهب داره ی جوون رو میزنه و باید واس نجاتش 2تا مجسمه کوچیک پیدا کنیم و بدیم ب راهب…وقتی جوون نجات پیدا کرد…من دو خونه از 3خونه ای ک برای جان هست رو از دست دادم و خط قرمز بجاش میکشه…میشه راهنمایی کنید ک باید چیکار کنم این مشکلم حل بشه؟؟؟

  4. حسن می‌گوید

    سلام من بازی رو نصب کردم و فقط مشکل صدای شخصیت داره یعنی همه صداها هستن ولی وقتی کسی حرف میزنه صدا نداره ..من نسخه CorePack رو نصب کردم و لپ تاپ هم هست ..

    1. حسن می‌گوید

      ممنون خودش درست شد

  5. محمدرضا می‌گوید

    سلام من تو بازی وقتی دوربین و از بالا میگیرم بازی راحت اجرا میشه ولی وقتی از پشت بایک میگیرم لگ میشه چیکار کنم؟؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      مشخصات سیستمت رو بگو

    2. nikan می‌گوید

      تو هر بازی وقتی سیستمت به اندازه کافی قوی نباشه اینجوری میشه

  6. مهدی می‌گوید

    سلام من یه سوالی دارم من تازه واردم وقتی سی دی اول رو میزارم نصفه پر میشه بعد میگه سی دی دوم بزار بعد هر چقدر میزنم ارور میده
    چیکار کنم هفت تا سی دی
    لطفا راهنمایی کتید

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      چه اروری میده دوست من؟

  7. محمد رضا می‌گوید

    سلام…من این مشکل رو داشتم که بعد از ورود به بازی و انتخاب سطح بازی صفحه سیاه میشد و میومد بیرون…تونستم درستش کنم تنها مشکلم این بود که کارت گرافیک آپدیت نبود

  8. محمد می‌گوید

    من نسخه فت گرل دارم سیستم خیلی قویه و چک کردم باید بازی رو راحت بکشه ولی بعد از انتخاب سختی و شروع بازی بعد از نیم دقیقه خارج میشه اصلا نمی دونم باید چکار کنم کمکم کنید خیلی ممنون میشم.

  9. شاهین می‌گوید

    سلام
    من گرافیکم۲ هست وابدیتش کردم
    رم۶ هستcpu5هست ولی وقتی بازی اجرامیکنم عملکردش خیلی کند هست تیک میزنه خواهش میکنم راهنمایی کنید منو خیلی ممنون میشم

  10. شاهین می‌گوید

    سلام
    من گرافیکم۲ هست وابدیتش کردم
    رم۶ هستcpu5هست ولی وقتی بازی اجرامیکنم عملکردش خیلی کند هست تیک میزنه خواهش میکنم راهنمایی کنید منو

  11. امیر می‌گوید

    سلام من ویندوزم 10 ولی بازی وقتی اجرا میشه پس از چند ثانیه فریز میشه صدا داره ولی تصویر قفل میشه
    اگه میدونید راهکار بگید ممنون

  12. صالح افشار می‌گوید

    سلام منم همین مشکل دارم توی لودینگ از بازی میپره بیرون سیستمم خیلی قولی .فکر کنم علتش بدونم چون وقتیدبازی اجرا میکنیم سبپیو 100 درصد کار میکنه و بخاطردهمین میپره بیرون .سیپیو من خیلی قوی هسته هیچ مشکل نداره مسعولین خواهشا به این موضوع رسیدگی کنن همه این مشکل دارن

  13. امیرحسین می‌گوید

    سلام ویندوز من ۱۰ هست ولی وقتی که میرم بازی رو اجرا کنم از لودینگ میپره بیرون

  14. Navid.MtlA می‌گوید

    سلام دوستان عزیز ، من در طی مراحل بازی با لول 33 به فایوم رسیدم . در طی مراحل این شهر یهو صفحه به صورت کامل سیاه شد . فقط در بالای صفحه قطب نما ، در سمت چپ اطلاعات ماموریت دیده میشه . یا در صفحه نقشه، بتن نقشه وجود نداره اما موقعیت رویداد ها دیده میشه . نکته جالب اینجاست که اگر شخصیت بازی رو به لیلا تغییر بدم ، همه چیز درست کار میکنه . اما در زمان بایاک خیر . تمام کارهای بالا رو انجام داد . کارت گرافیک رو آپدیت کردم . حتی بازی رو از اول نصب کردم ، اما سرایط کماکان به همین صورت هست . لطفا راهنمایی کنید

  15. Mohammad می‌گوید

    سلام.من روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.درایور کارت گرافیک هم اپدیته.از طریق آدمیت هم امتحان کردم اما درست نشد.چی کار کنم .نسخه بازیم cpy

  16. Matin می‌گوید

    سلام خسته تباشید.
    بازی اجرا میشه ولی بعد اینکه سطح سختی رو انتخاب میکنم میره توی صفحه لودینگ(صفحه که هی میچرخه) بعدشم صفحه سیاه میشه و بی هیچ اروری از بازی میاد بیرون.
    انتی ویروس هم موقع نصب و اجرا غیرفعال بوده اینترنت هم همینطور.
    چیکار کنم؟
    مرسی.

  17. Mahdi می‌گوید

    می شه یه جوابی پیدا کنید ، من هم بعد از لودینگ بدون ارور از بازی خیلی ساکت میاد بیرون

  18. Erfan می‌گوید

    سلام بازی من در قسمت لودینگ میپره بیرون

  19. parsa می‌گوید

    سلام بازی من در قسمت لودینگ میپره بیرون سیستم عامل من هم به سیستم پیشنهادی بازی میخوره و همه ی راهکار ها رو امتحان کردم حتی بازی رو با دو شرکت منتشر کننده امتحان کردم تو رو خدا کمک کنید دارم دیوونه میشم

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      دیگه اگه همه این کارا رو کردی و نشده، من چه راه حلی پیشنهاد بدم دوست عزیز؟

  20. پوریا می‌گوید

    سلام من بازی را نصب کردم ولی وقتی بازی را اجرا میکنم وقتی پلی را می زنم بدون هیچ اروری میپره بیرون

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      کدوم نسخه از بازی رو نصب کردید و ویندوزتون چیه؟
      راه Run as Administrator رو امتحان کنید. به علاوه، مطمئن بشید که همه‌ی نرم‌افزارهای مورد نیاز برای اجرا نصب هستند. اینترنت رو هم قطع کنید.

      1. پوریا می‌گوید

        ویندوز من 10 هست ولی نسخه بازی را نمی دونم

        1. سعید زعفرانی می‌گوید

          قاعدتا نباید این مشکل باشه با ویندوز 10. راه‌هایی که گفتم رو برید. اگر نتیجه نگرفتید دوباره بازی رو نصب کنید.

  21. امین می‌گوید

    سلام بازیو نصب میکنم بعد که میخوام اجراش کنم بدون هیچ اروری از تسک منیجر میپره بیرون لطف راهنمایی کنید ممنون

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      سلام
      چه نسخه‌ای رو نصب کرده‌اید و روی چه سیستمی بازی می‌کنید؟

  22. امیرمحمد کریمی می‌گوید

    سلام بازی اساسین اورجین باز میشه. بعد روی سیوم میزنم بعد میره تو قسمتی که باید لود بشه می پره بیرون تورو خدا بهم بگید

    1. پوریا می‌گوید

      سلام من هم همین مشکل را دارم

      1. Amir می‌گوید

        هم این مشکل رو دارم تو لودینگ بعد از چندثانیه میپره بیرون

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.