Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

راهنمای RDR 2: آموزش رسیدن به بهترین پایان‌بندی Red Dead Redemption 2

2

بازی Red Dead Redemption 2 هم با وجود این‌که یک داستان نسبتا سرراست با اتفاقات تعیین شده دارد، اما در برخی صحنه‌ها نیز شما را مشابه بازی‌های نقش آفرینی بر سر دوراهی‌های انتخاب قرار می‌دهد. انتخاب‌هایی که اگرچه در طول بازی‌ هم حضور آن‌ها را حس می‌کنید و اساسا می‌شود بازی را به طرق مختلف دنبال کرد، در پایان‌بندی پررنگ‌تر و تاثیرگذارتر ظاهر می‌شوند. اگر شما هم می‌خواهید بهترین پایان‌بندی Red Dead Redemption 2 را ببینید، بهتر است به توصیه‌های این راهنما عمل کنید.

مشخصا در ادامه قسمت‌های مهمی از داستان بازی لوث می‌شوند پس اگر هنوز به اکت پایانی بازی نرسیده‌اید از خواندن ادامه‌ی این مطلب خودداری کنید.

در پایان بازی، در آخرین مرحله‌ی آرتور در فصل ششم، بازی به شما دو انتخاب می‌دهد، این‌که به سراغ جان رفته و به او کمک کنید یا به دنبال پول‌ها بروید.

کمک به جان

اگر تصمیم بگیرید که به جان مارستون کمک کنید، آرتور راهش را با جنگیدن با افراد «پینکرتون» در مسیر رسیدن به قله‌ی کوه باز می‌کند و به جان کمک می‌کند تا از این مخمصه فرار کند.

وقتی نبردتان با پینکرتون‌ها تمام شد، «مایکا» برمی‌گردد و با جان وارد نبرد تن به تن می‌شود. آرتور در پایان این صحنه می‌میرد، اما مرگ او شرافتمندانه و در آرامش است و در حالی جان می‌دهد که احساس پیروزی دارد و از فراز قله‌ی کوه به دنیا نگاه می‌کند.

دنبال پول رفتن

اگر تصمیم بگیرید که به جای کمک به جان مارستون به سراغ پول‌ها بروید، تقریبا همان پایان در انتظار شما است. تفاوت اینجاست که شما به جای حرکت به سوی قله، در مسیر خود به سمتِ اردوگاه با پینکرتون‌ها می‌جنگید و دست آخر به داخل غار می‌روید.

هنگام برگشت آرتور باز هم با «مایکا» وارد نبردی تن به تن می‌شود و در حالی که اردوگاه در آتش می‌سوزد ضربه‌های آخرش را به مایکای خائن می‌زند.

بهترین پایان‌بندی Red Dead Redemption 2 کدام است؟

با این‌که در پایان آرتور می‌میرد، به نظر می‌رسد که هر دو پایان شبیه به هم هستند، اما موضوع در واقع حسی است که هر کدام از این پایان‌ها به شما می‌دهند. اگر به جان کمک کنید، بیشتر طبق شخصیت آرتور رفتار کرده‌اید. او منتظر مرگ است، پس اصلا چه دلیلی دارد که به سراغ پول‌ها برود؟

اگر می‌خواهید که بازی را به بهترین شکل به پایان برسانید، پیشنهاد من این است که به جان کمک کنید، این انتخاب به نظر انتخاب مد نظر نویسندگان بازی هم هست، چرا که در این مرحله اگر شما هیچ کدام از گزینه‌ها را انتخاب نکنید بازی کمک به جان را به رفتن دنبال پول‌ها ترجیح می‌دهد. پس انتخاب اصلی همین است.

آرتور همچنین در طول بازی نشان می‌دهد که طرفدار انتقام نیست و مدام در حال بخشش دیگران است، پس چرا به جای کمک کردن به دوستش که در مراحل پایانی مدام به فکر نجات او است، به دنبال مایکا برود و او را گیر بیاندازد؟

وقتی که این انتخاب انجام شد و مرگ آرتور فرا رسید، بازی تمام نمی‌شود. در عوض، دو مرحله‌ی اپیلوگ هم دارد که باید آن‌ها را در نقش جان مارستون بازی کنید. با این حال، پایان فصل ششم بازی پایان داستان آرتور، شخصیت اصلی بازی است.

دیگر مطالب مرتبط با بازی Red Dead Redemption 2 را در گیم‌نیوز دنبال کنید.

منبع vg247
مطالب مرتبط

2 نظر برای این مطلب
  1. Yasin می‌گوید

    من الان بازی رو تموم کردم و چند تا ماموریت هم با جان انجام دادم اگه تموم کنم کارای جان رو دوباره به شخصیت ارتور برمیگردم؟؟؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      نه دیگه آرتور مرد.

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.